Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Rädda Barnen

Skönt nu att landa i soffan efter en hektisk dag. Det bubblar och sjuder i huvudet av idéer, jag känner mig väldigt pigg och peppad att förändra det här kontoret till något konceptuellt hållbart. Jag och projektledaren Bella var på Kinnarps i dag och kollade in deras sortiment och hur de hade tänkt sig inredningen. Nu vet jag. Nu vet jag hur jag skall tänka. Eller inte skall tänka. Eller tänka om. I morgon skall jag träffa företaget jag hjälper och presentera min idé och jag hoppas att de kommer se det jag ser.

Jag tänkte i dag på den här möbeljätten och på alla pengar som allt kostar och på hur mycket överflöd vi har. Och hur viktigt det är att vi inte glömmer bort de som inte har något. Och hur vi kan göra både och. På Rädda Barnens hemsida kan man köpa en hel massa supersnygga saker och där pengar från försäljningen går till välgörande ändamål.