Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Planoform och vin

Mötet med företaget i går eftermiddag gick jättebra. De gillade mina idéer och jag skall arbeta vidare på det inslagna spåret, superkul! När mötet var slut i går eftermiddag tog jag mig en strosarunda i stan, vilket underbart myller av människor! Jag är så himla glad att jag valde att bo här. Bra val.

Mötte sedan upp vännen och fd kollegan M för ett glas vin. Vi hann prcecis med det innan det var dags att gå på premiärbubblet av Planoform, en agentur som säljer Italiensk lyxinredning i form av kök, garderober, badrum etc. Det var så knökafullt att vi till slut gav upp (efter vi gratisätit och gratisdruckit såklart).

Vi begav oss till Mornington Bar & restaurang på Nybrogatan och käkade där i lugn och ro över en delad flaska rosé. Mysig kväll med gammal vän.

I dag blir det kontoret med avbrott för en presentinköpsrunda. Stora M skall på discokalas i kväll, tre killar i klassen som har kalas. Tre presenter skall inhandlas. Till 8-åriga pojkar. Jisses, vad vill de ha? Suck, jag är inte bra på att köpa presenter.