Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Planoform och vin

Mötet med företaget i går eftermiddag gick jättebra. De gillade mina idéer och jag skall arbeta vidare på det inslagna spåret, superkul! När mötet var slut i går eftermiddag tog jag mig en strosarunda i stan, vilket underbart myller av människor! Jag är så himla glad att jag valde att bo här. Bra val.

Mötte sedan upp vännen och fd kollegan M för ett glas vin. Vi hann prcecis med det innan det var dags att gå på premiärbubblet av Planoform, en agentur som säljer Italiensk lyxinredning i form av kök, garderober, badrum etc. Det var så knökafullt att vi till slut gav upp (efter vi gratisätit och gratisdruckit såklart).

Vi begav oss till Mornington Bar & restaurang på Nybrogatan och käkade där i lugn och ro över en delad flaska rosé. Mysig kväll med gammal vän.

I dag blir det kontoret med avbrott för en presentinköpsrunda. Stora M skall på discokalas i kväll, tre killar i klassen som har kalas. Tre presenter skall inhandlas. Till 8-åriga pojkar. Jisses, vad vill de ha? Suck, jag är inte bra på att köpa presenter.