Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Påskpysselstart i morgon

Ikväll har vi verkligen närt svennestatistiken. Tacos och Let´s Dance. Kan det bli mer mainstream? Men mainstream är absolut inte att förakta, himla mysigt att knö ihop hela familjen i soffan och bara vara. Nu är jag väldigt sugen på att sova, alltså väldigt. Jag var trött redan i går morse och eftersom det blev en hyfsat sen kväll i går så har jag några timmar att ta igen.

I morgon är det stora pysseldagen här hemma. Jag var och köpte upp mig på ett påskspyssellager på Panduro i dag och kidsen jublade när de så påsens innehåll. Och eftersom det lovats regn i helgen så passar det jättebra. Jag antar att det kommer bli ganska färgglada pyssel, medan jag kommer hålla mig till dessa färgställningar.

Bild från Ikea.