Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Påskpysselstart i morgon

Ikväll har vi verkligen närt svennestatistiken. Tacos och Let´s Dance. Kan det bli mer mainstream? Men mainstream är absolut inte att förakta, himla mysigt att knö ihop hela familjen i soffan och bara vara. Nu är jag väldigt sugen på att sova, alltså väldigt. Jag var trött redan i går morse och eftersom det blev en hyfsat sen kväll i går så har jag några timmar att ta igen.

I morgon är det stora pysseldagen här hemma. Jag var och köpte upp mig på ett påskspyssellager på Panduro i dag och kidsen jublade när de så påsens innehåll. Och eftersom det lovats regn i helgen så passar det jättebra. Jag antar att det kommer bli ganska färgglada pyssel, medan jag kommer hålla mig till dessa färgställningar.

Bild från Ikea.