Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Om två dagar händer det!

Ni vet. Ibland blir man trött. Trött på sig själv, trött på andra, trött på vardag, trött på det mesta. Då måste man göra något, rycka upp sig, förändra, kliva ur invanda banor och ut på nya. Jag kände att jag var tvungen att förnya mig, återuppstå i annan skepnad. Så om två dagar är allt klart, både hemsida och företagsnamn. Inte för att jag tror att det kommer ske något mirakelartat men jag har i alla fall möblerat om och givit mig själv lite ny kraft!

På torsdag får ni se!

Bild härifrån.