Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Hurry hurry

Det har varit lite väl mycket skynda, skynda på kidsen i dag känner jag. Jag och Mannen är lite för på att genomföra saker ibland så det blir lite småspringa för barnen. Först skynda, skynda hem från dagis för gympan börjar alldeles strax. Sedan skynda, skynda hem från gympan där Mannen i stort sett stod med motorn i gång. Hela familjen in i bilen och till Svea vaccin. För 3/4 av familjen var det dags att fylla på TBE-vaccin. Lilla M ligger i ofas, hon tog sin första dos förra året.

Sedan skynda, skynda att leta och köpa skor till stora M. Och sedan skynda, skynda att äta upp maten för nu skall vi till Ikea också fast att klockan snart är sju. Jisses, kissnödig. Hinner vi det?

Inne på Ikea: skynda, skynda de stänger snart! Sedan packa in i bilen, svära lite, packa ur bilen svära lite till. Trötta barn, stressade barn. Sover nu, skönt för dem.

Imorgon skulle jag gjort en intervju för en tidning men reportern blev sjuk, så den intervjun är flyttad till nästa vecka. Istället åker jag till Kinnarps och kollar in möbler. Det blir på eftermiddagen, förmiddagen spenderas på kontoret.

Det enda gula som kommer över tröskeln här hemma i påsk är påskliljor (de står i och för sig utanför tröskeln) och äggulor. Jag är ju, som ni vet, emot konventioner så gult är välkommet, men inte vid påsk. Jag tänker mer så här.

Foto: Idah Lindhag