Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Tråkigaste helgen i mannaminne

Som ni förstår så har det inte gjorts många knop här hemma. Inte av det roliga slaget i alla fall. Stora M har legat och ömsom gnytt och ömsom ylat av magont. Kräkts emellanåt och ylat lite till. Vi har fått stanna hemma utom all social kontakt och det börjar kännas nu. Att vi inte träffat polarna på väldigt länge.

Men vi har hunnit göra om i köket en del. Köksön lade vi ut på Blocket vid 17-tiden i går och vid 19 var den såld och hämtad. Det gick snabbt. Så då fick jag eld i baken att fixa till kidsens skrivbord som står framför köksfönstret. Det var tvunget att göras mindre för att vi skall få plats med de nya vägghängda skåpen. Jag mätte och räknade ut var snittet skulle sågas och så fram med sticksågen. Cirkelsåg hade varit bättre men jag är inte lycklig ägare av en sådan. Så snittet blev väl i stort sett rakt. Lite filning så blir det kanon. Resten fixar vi i veckan.

I morgon bitti drar jag på kundmöte och Mannen VAB:ar. Efter mötet, skynda skynda hem och byta av Mannen och så lite: VAB! För omväxlings skull. Jisses.

Kolla in denna übercoola dockningsstationen för Iphones och Ipods, heter Itree. Helt rätt i tiden, en stor trädgren. Görs av KMKG Studio.