Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Nyheter från EM

Visst är det ändå härligt att det inte är becksvart när man hämtar på dagis. Känns liiite bättre, som en föraning att under all den här vita massan ligger små frön som snart, snart skall väckas till liv och växa upp till vitsippor och gullvivor och allt annat som gör livet värt att leva. Men inte ännu.

Wook till middag i dag. Funkar. I alla fall för Mannen och mig. Barnen, ofokuserade när det gäller mat.

Ingen sen kväll för mig idag kan jag lova. I morgon vid lunch skall jag på möte med centrumledningen på Heron City, men först är det VAB. Mannen byter av mig just innan jag susar till Heron, han skall på något frukostseminarium i stan på morgonen. Logistik, jo jo.

Hittade några fina nyheter hos EM i dag. En kedja som jag annars inte är så frekvent kund hos. Har känts lite mossigt men som sagt, detaljer kan man hitta, som att plocka russinen ur kakan. Självklart gillar jag kudden Tillsammans i design av Lisa Bengtsson. Och barpallen, det är ju så svårt att hitta fina sådana. Och den fina lampskärmen med frans, finns i massa olika färger för den djärva. Och så fina fat och skålar i bambu och sjögräs.