Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Mötesdag

Har just lämnat lilla M på dagis och utfodrat stora M med frukost. Snart kommer Mannen och byter av mig så jag kan åka till Heron City för mötet med alla butikscheferna.

När jag kommer hem åker Mannen tillbaka till jobbet och jag följer med lilla M till gympan, källartisdag ni vet. Vi åker nog och käkar middag på Ikea i kväll, har en del saker som måste inhandlas både till mig själv och till kund.

Men helst av allt skulle jag nog vilja krypa tillbaka ned i sängen för jag är så himla trött. Kolla in dessa fina sovrumsmiljöer, kanske kan det inspirera till nya tankar till sovrummet. Mörkare väggar och massa textil gör jättemycket för att få den där mysiga sovrumskänslan.

Foton från Sköna Hem. Fotograf: Jonas Gustavsson