Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Möbelmässan

Jag går ju inte längre på Formex, den mässan överraskar mig inte längre. Och jag behöver ju inte köpa in saker då jag inte äger någon butik så det blir bara waste of a day att gå dit tycker jag. En mässa som jag däremot gärna går på är möbelmässan med tillhörande ljusmässa. Den känns mer grande och bjuder på fler överraskningar.

Den börjar närma sig, vecka 6 går den av stapeln. Inför den mässan händer det en massa spännande runt om i stan och det fullkomligen ramlar in inbjudningar, både på mailen och i lådan. Gäller att sålla för att hinna, jag har inte riktigt bestämt mig för hur jag skall lägga upp det.