Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Missar smokingparty

Jag var inbjuden men tackade nej. På grund av logistiska skäl, partyt är i Göteborg. Så här i efterhand var det smart, med tanke på hälsoläget. Men de som är där får nog en härlig kväll med ljusshower, artister och graaaaaatis mat och dryck.

I kväll blir det nämligen stor invigningsbaluns av nya hotellet Clarion Post. Göteborgs gamla anrika posthus har fått en ansiktslyftning och nytt liv. Norska inredningsdesignern Anemone Willa Våge beskriver sitt val av interiören så här:– Vi bestämde oss tidigt för att skapa en stämning och en känsla som för tankarna till det nya Göteborg. Mörka varma färger i kombination med moderna möbler ger en mysig och ombonad atmosfär. Slutresultatet överträffar våra förväntningar.

Foto: Lousie Billgert.