Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Jag har varit ute!

I morse ringde klockan tidigt. Ni vet att jag inte är den där typen som så gärna skuttar upp före sju men i dag hade jag ett morgonmöte med en kund i stan så det var bara att bita ihop och ta det med jämnmod (vilket jag inte heller är så bra på). Jag tog med mig lilla M när jag ändå gick förbi dagis på väg till tunnelbanan. Hon var inte heller så förtjust i morgontiden, hon har ju varit hemma i ett par veckor och vant sig vid ett slöare tempo. Men vi kom iväg och kundmötet gick bra, jättetrevligt par som ville ha hjälp med sitt vardagsrum och framför allt att platsbygga en tv-vägg. Kul projekt som tar lagom med tid.

Nu är jag hemma igen hos påkryad f.d magsjuk 7-åring. Hon är frisk men vi måste vänta de där 48 timmarna innan vi går tillbaka till civilistaionen. Fick mig i alla fall en ordentlig promenad i dag. I solen. Och så tändes det lite hopp i magen om att få göra en vanlig vecka nästa vecka.