Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Gräva där man står

Vissa dagar är det svårare att tänka så: att gräva där man står. När dagarna fylls med hosta, snor och magsjuka är det nästan omöjligt. Omöjligt att inte längta till sommarens soliga dagar och ljumma kvällar på altanen med grillen i gång och tzatzikin nygjord. Till säsongen utan overall och fleece och vantar och sockar och mössa och ännu mer fleece och gnäll och AHHH!

Okej, kids gnäller på sommaren också jag vet. Om myggbett och regn och ”vill ha studsmatta” och annat. Men det är liksom lättare att ta. Tror man nu. Gräv där du står. Jäkligt mycket lättare sagt än gjort.

Men i dag har jag i alla fall hunnit med ett kundmöte, kors i taket. Ett som jag inte behövt ställa in, grattis. Det börjar bli väldigt trångt i kalendern när allt bara flyttas fram och fram. Nu är det inte många hål fram till mars kan jag säga. Men jag gnäller inte över det. Den som har mycket att göra får mycket gjort. Eller?

På tal om sommarens soliga dagar, jag ser mig själv sitta och sakta gunga i denna superfina gungstol på en fin altan vid havet. Eller havet, jag kan tänka mig var som bara jag får sitta. Värmdö heter den och är en vårnyhet från Ikea i design av Nike Karlsson.