Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Golv med patina

Så var det då fredag eftermiddag. Alldeles strax tid att stämpla ut och ta helg. Konstig vecka har det varit med både den ena och den andra sjukdomen. Inte så mycket jobb gjort men det hamnar nästa vecka och nästa vecka är nästa vecka och nu är det nu.

Stora M skall på hamburger och bioparty i kväll, två i klassen som har kalas. Då tar jag och Mannen med oss lilla M och äter hamburgare vi med. Helgen är öppen och oskriven, skönt eftersom förra helgen var uppstyrd. Förhoppningsvis hinner vi träffa några av Älvsjös vänner, borde ju inte vara en omöjlighet.

Visst är dessa bilder bara sköna. Man får ett lugn av att kliva in i den här miljön. Ni har säkert sett dessa bilder tidigare. De är hemifrån Stefan Söderberg, en av klädmärket Hope s designers. Mest av allt tycker jag om golvet, lagt i fiskbensmönter. Man vill bara slänga av sig strumpor och skor och sakta glida fram över det patinerade golvet.

Foto: Birgitta Wolfgang Drejer Källa: Interiörmagasinet Inspiration från: Emmas designblogg