Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Fixar köket

Jag håller att fixa om i köket, för fulla muggar. Vi skall nämligen göra oss av med(sälja på Blocket såklart) vår köksö då vi tycker den tar för stor plats i köket (och för att jag är trött på den). Det tarvar ommöblering bland de skåp vi har kvar. Skruva bort lådor, skruva dit lådor, skruva bort lucka, skruva dit lucka. Det är kul att mecka, jag gillar att jobba med händerna. Så skall man vänja sig vid att lådan är på ett annat ställe och de andra sakerna ligger på en helt annan plats. Tar nog ett par dagar.

Annars är det en väldigt lugn lördag. Hade ju tänkt att träffa vänner och socialisera oss men i natt var det dags för spya nummer 4, stora M. Som ju klarat sig så länge att vi nästan blåste faran över. Men icke. Nu ligger hon och kvider i min säng, stackars.

Så det blir hemmafronten, hela helgen. Börjar tröttna på dessa väggar. Hade hellre stirrat på den här väggen. Bild från Baazar, som säljer kinesiska skåp och attiraljer.

Ha en skön lördag! (ni som kan…)