Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Tandläkarväder

Jag har varit så upprörd i dag. Fråga mig inte varför men i dag tycker jag att alla andra borde skärpt sig. Tex hur folk kör bil. Otroligt. Oftast alldeles för sakta. Så att det kryper i en. Eller mitt i en tvåfilig rondell. Eller någon som skall parkera PRECIS bredvid min bil när jag håller på att packa in saker från Ikea. Jisses.

Eller damen som tror att Ikeas kassor är en bank. Jag skojar inte men jag fick vänta 20 minuter som andra kund i kassan. Jag hade redan lagt upp alla varor på bandet och kände att det skulle bli Papphammar om jag skulle krångla över allt till ett annat band. Detta innebar att jag fick slänga i mig min lunch på en kvart.

Minns ett föredrag av Kaj Pollack för många år sedan. Han påstod att sådana människor finns till i ens liv för att man skall öva. Öva på att behålla sitt tålamod. Gick så där idag faktiskt. Skakade när jag lämnade Ikea.

Som väl var träffade jag en väldans trevlig kund på Heron som lugnade ner min ilska och efter den 2 timmarskonsultationen var jag hyfsat glad igen. Tills jag var tvungen att dela trafiken med stolpskotten igen. Jisses.

Här kommer ett julpyntstips. Denna gång från fantastiska Tine K. Jag diggar henne, ni vet det. Hennes julpynt är så himla jordnära. Vackert. Glöm inte att följa hennes blogg.