Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Skogen och advenstfika

Det myllrar av aktivitet här hemma. -”Ska du ha den här boken med dig?” -”Vilka filmer skall ni ha med er?” -”Cyklopen, vems är vems?” Jisses, packningshysterin vet inga gränser. Både jag och Mannen gillar att planera och att packa i tid. Ganska pretto är vi med våra listor men oftast brukar vi slippa ovälkomna missar. Och i år, för första gången på 7 år skall vi resa utan specialbagage. Vi skall ha två stora resväskor, that´s it. Hur himla härligt är inte det!

Övriga söndagen  har vi spendarat ömsom i skogen och ömsom hos vänner. Efter frukost begav vi oss till svärfas lantställe i skärgården. Han har skog och vi har öppen spis. Vi får ved, som redan är uppkluven. Fatta lyckan. Medan Mannen och stora M packade bagaget fullt så gick jag och lilla M för att plocka vitmossa och blåbärsris. Det är väldigt blött i skogen och vi var båda nära att halka rejält ett par gånger. Men en hel kasse vitmossa fick vi med oss. Blir fint att pynta hyacinterna med sedan.

På vägen hem stannade vi hos familjen F på adventsfika. Fru F hade bakat lussebullar och vi fick glögg också, första i år. Mysigt häng så här på söndagseftermiddagen. Men lite myror i brallan hade vi för det är mycket som skall fixas och donas i kväll. I morgon hinner vi inte med så mycket för då är det jobb och träning och vardag.

Dagens julpynt kommer från Indiska. Det känns verkligen som rätt ställe när det gäller pynt. Det finns något för nästa alla. Alla som älskar paljetter och glitter.