Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Nu är de uppe!

I går hade jag lite annat för mig än blogga som ni märkte. Jag var på Söder och tog ett par öl med en Byggfällankollega. Och även om jag var hemma tidigt, kl. 23, så var jag inte sugen på att studsa upp när klockan ringde i morse kl 06.30. Det gjorde jag inte heller. Vilket innebar en stressig morgon. Men jag hann med tunnelbanan, med 3 minuter till godo.

Och jag var i precis tid till mitt kundmöte i stan. En nygammal kund som vi hade för ca 5 år sedan. Nu har de flyttat och behövde inredningshjälp i sin nya lägenhet. Kul att de ringde igen, det blir ett roligt projekt.

Därifrån tog jag en halvtimmes promenad till min nuvarande kund, dagens uppgift: hänga upp de inköpta och nysprayade ramarna. Himla rolig uppgift som jag blev väldigt nöjd med. Schysst av snickaren att fixa hammare och spik, thanks.

Började med att lägga ut ramarna på golvet för att få ihop en schysst form. Den stora ramen fick jag dock skippa för den fick inte plats till slut.

Halvvägs…

Färdigt! I vissa av ramarna har jag satt roliga svartvita bilder, resten har jag lämnat utan bilder. I dem får familjen själv sätta in personliga bilder.

Kvällen blev lugn. Laga mat, tvätta och plocka. I morgon är det kontorsdag, välbehövlig.