Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Min konst i guldram

Startade morgonen med adventssång. Stora M sjöng, tillsammans med alla ettagluttare på skolan, två sånger på stora scenen utomhus. En kvinna från kyrkan pratade om advent så långt från micken att ingen hörde, och rektorn pratade om Aktion julklappen. Alla barn som har fått lämna in ett paket innehållande väldigt basala saker som tandborste, ritblock, tvål , penna etc. Klapparna skickas till Ungern, Ukraina och Rumänien och förgyller säkerligen julen för några fattiga barn. Bra initiativ, lätt då att kunna bidra.

Nu är det hårdkörning på kontoret, har ett förslag som skall vara klart i dag. Var bara tvungen att fixa upp en tavla. Förra ramen, som var svart, har gått i golvet så nu satte jag in målningen i en med guldram istället. Och målningen, det är en parafras av en Zornmålning. Parafras betyder egen tolkning och jag målade den när jag gick på konstskola. Det var under min Lichtensteinperiod.

Här är originalet:

Bild från Nationalmuseum.