Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Hej på ett tag

Jag vill ju absolut inte göra er avundsjuka på något sätt men nu drar vi. Bort från 7 grader och småregn till 23 grader och helsol. 4+ all inclusive i Hurghada, Egypten. 1 vecka borta från spisen och vardagsmaten (det är den största vinsten enligt mig) tillsammans med familjen vid poolen, vid havet, i solen.

Ha det så himla bra för nu stänger jag av. Det har aldrig hänt, en hel vecka, men nu. Nu händer det. Hörs så snart jag intagit svensk mark igen!

Bilder från Fritidsresor.