Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Adventspiff

Det känns i kroppen att veckan varit tuff. Mycket jobb, bortrest Man, dålig sömn. I dag känner jag mig helt überslö. Mannen är i alla fall hemma igen och vi har inte gjort något direkt spännande idag. Men några nyttiga saker hann vi med i alla fall. Måla om i trappan ned, städa entréplan, baka lussebullar och framför allt adventspiffa. Och som den självplågare man nu är så tvingar jag mig att städa noggrant, oh så noggrant innan jag får lov, av mig själv, att sätta upp stjärnorna i fönstren.

Om en timme kommer svärmor hit för att passa kidsen, Mannen och jag skall gå på bio. Himla bra att göra så när barnen ändå ska sova. Och himla snällt av min svärmor att sitta här och uggla en lördagkväll. Tack!

Som alltid blir det så fantastiskt vackert när stjärnorna kommer upp. Kanske kommer julstämningen krypande snart. Kanske.