Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Vitrinbord, kul idé!

Tisdagen den 24 maj


Känns som att den här veckan maskar sig fram. Vet inte varför för annars brukar ju dagarna bara flyga förbi. Jag har fullt upp men ändå segar det sig. Kan vara så att jag längtar till sol, värme, strandlek och långa frukostar med la familia.


Har just kommit hem och fått i mig lite lunch. Var ju på Ikea idag och shoppade åt en kund. Hann även med ett snabbstopp på Ica för en veckohandling. Nu är kylen fullproppad med gottigheter och jag har faktiskt planerat maten för hela veckan, det du.


Nu skal jag fortsätta med Byggfällanprojektet samt försöka sticka emellan med ett par andra projekt också. Allt före hämtning av fina barnen. Sista tisdagen i källaren i dag, tjohoo! Nu är det inte förrän i höst igen. Blir nog liten uppvisning i dag kanhända och så diplom och fika om vi har tur.


Efter gympan kommer familjen RL hit och käkar, jag skall äntligen få se bilderna från vårt bröllop och även få höra hur de har haft det i Cannes. Mysigt.


Dagens inspiration:


Man blir impad av Ikea, de har ju koll. Koll på vad som står sig och vad som är snyggt. Det finns en massa fult i deras sortiment också såklart men det känns som de lägger både tid och pengar(för det har de ju såklart) på att vara i framkant och att utvecklas. I dag köpte jag en superfin borste ur serien Kryddstarkt, den skall få stå utanför dörren och vara snygg. Fick tips om deras bord Vika Gruvan, som de kallar för vitrinbord. Kul grej. Genom glasskivan ser du det som ligger under bordsskivan, en samlingsplats för inspiration.  Kolla in på bloggen om Livet Hemma.

Foto: Nina Broberg, IKEA Livet Hemma