Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Svart och sobert

Fredagen den 27 maj


Ahh, fredag, du kom till slut. Veckan har varit lite tung och nu är det skönt att helgen kommer som en förlösare. Och helg blir det tidigt i dag. Stora M firar sin skola i dag och det innebär framträdanden på scenen, loppis, fika och annat skoj. Det börjar redan kl 14 och innan dess skall lilla M hämtas, så ni förstår att den här arbetsdagen blev en kort en. 


Har just avslutat min lunch, grön ärtsoppa och hembakat dinkelbröd, mummamat som gör mig glad.


I kväll skall vi fira grannvännen som fyller år och kanske kan man ta sig veckans första glas rött. Så najs med helg!


Dagens inspiration:


De som känner mig vet att jag inte är speciellt glad i färgstarkt, varken i inredning eller kläder. Hade en grå tröja häromdagen då en vän kommenterade att jag var färgglatt klädd enligt mina mått mätt. Jag har alltid och kommer nog alltid att klä mig mest svart och jag kommer nog alltid att tycka om svart i inredning också. Det gör även den arkitekten Erik Andersson i det här reportaget i Residence. Snyggt och sobert. Om du frågar mig.Foto: Åke E:son Lindman