Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Stockar som vägg

Söndagen den 29 maj


Det var en intensiv helg, må jag säga. Våra helger har en tendens att bli det även om vi inte anstränger oss för att ha det så. Antar att både Mannen och jag är lite rastlösa.


Fredagskvällen spenderades hos familjen RL. Mannen i den familjen fyllde år och vi var där med sprit, hatt och strumpor. Fick god middag och ännu godare tårta. Och en hel del vin. Så pass att huvudet bankade lite väl mycket på lördagsmorgon. Det i kombo med att jag inte känner mig inte helt pigg i kroppen var inte så härligt. Pga förkylningen har jag valt att inte promenera på hela helgen. Känns konstigt och svullet.


Lördagen spenderade vi på ICA (yngsta dottern ville köpa nallekorv, en korv med ett nalleansikte på) samt städandes här hemma. På kvällen kom familjen B på middag och vi hade en mysig kväll.


I dag skulle vi haft familjen F här på middag med frugan i den familjen fick feber så det blev inställt. Istället fixade vi hit grannens lekstuga. Ett projekt som innebar en del pusslande och en hel massa råstyrka. Det är i sådana här tillfällen man märker att man har vänner runtomkring sig. Det behövdes nämligen mer manpower än vad vi först trodde så fram med telefonen och ringa, ringa, ringa runt till kompisar och dagisfamiljer osv. Och napp fick vi, Herr B stod och lagade mat i Huddinge, släppte sleven och kom. Herr F, bar trots sin onda rygg, herr L var här i tid och väntade tålmodigt, grannherr J tog i, dagispappan M kom med både släp och stor bil och tog i av kung och fosterland. Shit pommes vilket comunity! Jag är skakad och berörd över människors vilja att ställa upp för andra, TACK!


Nu står den här, lite skamfilad och flagnad men oj oj oj vad fin den skall bli, barnens nygamla lekstuga. Ett superkul sommarprojekt för oss och barnen. Lilla M fick vi stort sett bära därifrån, hon vill nog helst bo därute.


Nu, badar barnen med Mannen och snart skall de få kvällsmat. De är nog lika trötta som jag.


I morgon, byggstart i ett projekt i stan. Kul!


Dagens inspiration:


Men visst var det här coolt, om man har plats för en sådan tjock vägg. Att lägga stockar så att det bildar två olika väggar. En med ändträ och en med stockarna som har barken kvar. Detta är Skandiabankens nya kontor på Kungsgatan i Stockholm och den är signerad av design- och varumärkesbyrån BVD, möblerna är formgivna av Ronan och Erwan Bouroullec, Björn Dahlström och Anna Kraitz. Bilderna är från Sköna Hem.