Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Miss Print från Midbec

Onsdagen den 25 maj


I dag var vi uppe med tuppen. Kanske inte riktigt när den gol men nästan. Och ändå så blir det skynda, skynda i slutet. Jag hade en tunnelbana att passa då jag skulle på kundmöte i stan och då blir det mer stress än i vanliga fall. Nu på härliga våren och sommaren kan man ju i alla fall cykla till tunnelbanan vilket sparar en massa tid som tur är. Kundmötet gick i dag ut på att hjälpa en av mina kunder att välja färg på golvet i deras nya våning. Golvkillarna var där och de hade börjat slipa. De hade ordnat två olika provbehandlingar på det nyslipade golvet. Så himla bra att kunna se det på plats. Kunden och jag kom tyckte om samma behandling vilket var skönt. Det kommer bli ursnyggt när det är klart, riktigt mörkt golv till vita putsade väggar.


På väg hem så gled jag in på Ceannis utförsäljning som låg endast ett stenkast från min kund. Har alltid älskat Ceannis väskor och när man nämner deras namn i samband med utförsäljning så kan det inte annat än att vattnas i munnen. Jag trängdes med minst 100 andra väsktokiga kvinnor. Det gäller ju att hålla i det man vill ha. Jag missade PRECIS en så fin skinnväska med kedjerem, kommer säkert att gräma mig över det ett par dagar. Men som kompensation köpte jag tre andra. Två i skinn (en svart och en brun) samt en stråväska i beige. Så himla, himla nöjd med mina (ganska dyra) kap stegade jag mot kontoret.


Väl på jobbet gjorde jag färdigt förslaget till Byggfällan och det togs emot positivt. Nu är det bara själva färdigställandet vilket kommer att ske om ca två veckor. Spännande som attan!


Hämtade gullrumporna och begav oss till familjen F. Erbjudandet om vardagsmiddag emottogs tacksamt och en mysig middag och fika senare så åkte vi hem för att förbereda kvällsbestyren. Nu sover lilla M och stora M (även kallad nattugglan) är strax på väg. I morgon skall jag tillverka en sänggavel åt en kund och även hinna med några timmars arbete med mina andra inredningsförslag, hoppas jag.


Dagens inspiration:


Tapetimportören Midbec har kommit med en ny kollektion som faller en 50-talsnörd som mig i smaken. Miss Print heter den och innehåller 9 mönster med mycket retrokänsla.
Bilderna är skärmdumpar från www.midbec.se