Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Hyllor av lastpallar

Tisdagen den 31 maj


Usch och fy. Sängen nästa. Det är ju så att har man barn är det inte mycket val, vissa saker måste göras. Inte har man fått vara riktigt sjuk och eländig de sista 20 åren. Det är bara när man är barn som man blir så där ompysslad och bortskämd när man är sjuk. Nu är det bara att lasta i sig några Ipren och se glad ut.


Dagens inspiration:


Borde inte orka ge en sådan men hey. Kolla dessa hyllor gjorda av lastpallar. Snyggt, billigt och enkelt. Bilden hittade jag här.