Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Ett kök av origami

Torsdagen den 26 maj


Har kroppsarbetat i dag. Tillverkade en sänggavel åt en kund och det är minsann inget latmansgöra. Särskilt inte om man är ensamseglare som jag. MDF-skivan, som ju är stommen, är 120×180 cm och väger bly. Sedan skall man häfta i en si så där 300 häftklamrar med en väldig kraft. Åbäket skall sedan upp från golvet och på plats bakom sängen. Men så fint det blev! Sådan skillnad att få in textil bakom huvudänden, inte klokt.Efter lunch har jag ägnat mig åt diversearbete. Några ritningar på ett projekt och sedan en del annat kontorsarbete som måste göras när man är egen. Inget spännande att skriva om.


Strax skall jag gå och hämta en massa barn. Det skall vara fyra lintottar på pizzakväll här hemma. Lilla B, mina två M och en H. Härligt med ungar överallt. Tänkte de skulle få vara med och göra pizzan, tror ni jag pallar det?


Dagens inspiration:


Såg ett intressant inslag på Kobra härom kvällen om det omstridda materialet plast. En designer som arbetar nästa uteslutande med plast är ju Karim Rashid, något som han dock frångått här. Här ser ni frukten av ett samarbete med Amr Helmy designs. Köket är tillverkat helt i DuPont Corian och designen har skapats med hjälp av den orientaliska konsten att vika papper; Origami. Spejsigt värre!Foto: Amr Helmy Designs