Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Vita rum

Torsdagen den 28 april


Vilket härligt väder! Jag är ju så himla påverkad av vädret, som ni har förstått som följer min blogg. Sådana här dagar är överljuvliga och det riktigt spritter i bröstet på mig. Har ju haft roliga saker för mig på jobbet i dag. Shoppat. Herre min je vad jag shoppar. Till andra. Bra är väl det, då sparar jag mina pengar. Jag är ett riktigt shoppingproffs, målmedveten och fokuserad på varorna. Det här jobbet har lite förstört mig på det sättet att jag aldrig kan gå runt och småtitta och söndagsflanera på stan. Jag har alltid en lista i fickan på göromål, alltid en rutt upplagd och sällan någon tid över att bara vara. Men hey, det kan det vara värt.


I dag har jag varit på: Furniturebox och beställt en soffa till en kund, jag har varit på Mio och köpt matta och lampa till en annan kund och sedan på Ikea för att köpa lampor och några övriga tillbehör till en tredje kund. Och snabbt går det för jag hittar som i min egen ficka i affärerna. Och nästan nickar lite igenkännande på personalen.


Nu på eftermiddagen har jag skickat faktura, mailat och pratat med ett par kunder samt hunnit ta en te i min nya favvofåtölj på altanen. Snart dags att hämta kidsen, göra mat till dem för att sedan på med high heels och ut och göra stan med vännen MR. Jag fick en kväll på stan i födelsedagspresent och nu är tiden kommen att utnyttja den. Skal bli himla kul för när man partar med MR kan vad som helst hända!


Dagens inspiration:


Den här bilden attraherade mig. Det vita mot den knallrosa gamla soffan. Ljuset och lugnet. När jag skaffar mig ett slott skall ett av rummen se ut så här. Bilden är från Desire to inspire.