Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Taktapet, kom igen nu

Torsdagen den 21 april


Tjejerna och jag tog ledigt i dag. Det kändes bra, förlänga den långa helgen lite till. Hade bokat tid hos bildoktorn. Vår gamla Ford hade ett trasigt hjullager, ett fasligt skrapande har föregått denna reparation så det var skönt att bli av med det ljudet.  Jag tog med kidsen och medan bilen lagades gick vi till Vällingby Centrum för att käka på McDonald´s. Höjdardag om ni frågar oss alla tre. På väg tillbaka till bilen blev barnen både kiss och bajsnödiga så det blev två barn i vagn och en joggande mamma. Tur att man ser sådana händelser som motionsmöjligheter.


Väl hemma tog Mannen och jag tag i projektet på framsidan. Så skönt att det är klart, nu är det fingrus utanför huset med prydliga kantstenar och ny fin jord som bara väntar på att få vackra blommor planterade i sig. Skall fråga svärmor vilka blommor som trivs i ständig skugga, vita skall de vara, det är viktigt. Svärmor är nämligen vår personlige trädgårdsmästare, PT, som vi rådfrågar om allt innan vi vågar göra något. Mannen och jag har nämligen tummen mitt i trädgårdshandsken och det är tur att hon finns.


Kvällens middag blev hemmagjord pizza, något som alla i familjen uppskattar. Nu har jag precis bakat klart andra sortens småkaka. Vi har ju ett stundande kalas här nästa helg och jag älskar ju att baka, detta gör att kvällarna blir vigda för underbara småkaksbak. För mig är det den bästa terapin som finns, mycket billigare än KBT, och mycket godare framför allt.


Dagens inspiration:


Jag är väldigt för att tapetsera i taket. När man jobbar med färg och tapet varje dag så vill man ju gärna vidga vyerna och göra nya saker. Nu är det väl ingen nyhet att tapetsera tak, absolut inte men jag skulle vilja se det mer, att det blir accepterat. Kolla in det här rummet som har en fototapet i hela taket. Otroligt effektfullt. Bilden hittade jag på Marie Claire Maison.