Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Stickade tapeter

Måndagen den 25 april


Det blev en otroligt lat dag i dag. Har bara plockat upp alla hundramiljarder löv som jag krattade ihop för ett par veckor sedan. Efter det har jag mest suttit i min nygamla rottingfåtölj (ärvd av Mannens far, har stått på deras lantställe i massa år och svärfar tänkte elda upp den för ett par år sedan men jag lyckade rädda den i sista sekund) som jag plockat upp från badrummet och tänker spraya svart vilken vecka som helst. Mannen har rensat takrännorna och spelat tennis med barnen och jag har druckit te, ätit chokladkaka och tittat på.


Nu badar de små liven med pappan och jag skall snart läsa saga. I morgon är det vardag igen och det kommer nog ta ett par dagar att växla upp igen är jag rädd…


Dagens inspiration:


Tyckte jättemycket om de här bilderna. Det är tapeter som ser ut som stickade tröjor. De är designade av Chae Young Kim.