Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Pubologi

Fredagen den 29 april


Oj oj oj. Seg är väl bara förnamnet. Gårdagskvällen var en mycket lyckad begivenhet måste jag säga. Och ganska sen. Dagen i dag gått i snigelns tecken, segt och långsamt. Inte varit helt produktiv om man säger så. Har jobbat men väldigt försiktigt så att hela huvudet hängde med. På eftermiddagen innan kidsen kom hem så satte jag i alla fall min dubbla sats med kanelbullar, för göras skulle de och innan söndag helst. Det gick väldigt smidigt, huvudvärken till trots och nu är vi 100 bullar rikare. Frysen är proppad med smarriga snäckor som skall bjudas till födelsedagsgästerna på söndag.


Som ni säkert förstår har kvällen varit lika långsam som dagen och inte orkade vi laga någon mat, Gunnars pizzeria fick ett samtal. Nu har jag sövt lilla M och somnade självklart bredvid henne, mosigare morsa får du nog leta efter.


Dagens inspiration:


Restaurangen vi åt på i går heter Pubologi. En mycket cool pub/krog/restaurang med väldigt god mat och framför allt cool inredning. Temat med kappsäckar, mässingsdetaljer och bokstäver som hänger i kedjor i fönstret känns helt rätt i tiden och det ljusa träet i stolar och bord är ju på stadig inmarsch. Restaurangen har inga traditionella bord utan ett långt bord som löper genom hela den lilla lokalen. Man sitter alltså bredvid främlingar och mittemot sitt sällskap. Duka får man göra själv för i en låda i bordet finns bestick, servett(tyg såklart) och meny. Restaurangen är helt klart ett tips om du vill ha något annorlunda men samtidigt mycket kulinariskt för både mun och ögon.

Bilder från www.pubologi.se