Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Härlig vår

Lördagen den 30 april


Här hemma är det stora kalasstädardagen. I morgon har vi ju stort födelsedagskalas för våra två tjejer och det är en hel del som skall dammas och fixas och bakas och donas innan dess. Barnen hjälper faktiskt till, kors i taket.


I kväll skall vi till vännerna RL på lite grill med Älvsjös vänner och efter det skall vi gå till elden vid Herrängens gård. Barnen ser väldigt mycket fram emot det, spännande såklart med så mycket eld på samma ställe.


Dagens inspiration:


Bjuder på ett par sköna bilder hämtade från Sköna Hem. Känns ju enkelt att gilla den här inredningen. Helt rätt i tiden med de blåa inslagen.