Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Experimentera med färg

Tisdagen den 26 april


Jaha, så var allt tillbaka till det normala igen då. Det kändes nästan som det var sommarsemester och att vi skulle vara lediga i fem veckor. Men icke. Fyra dagar ledigt och nu vardag. Jag råkar ju älska min vardag så jag lider inte nämnvärt men det var väldigt härligt att gå och lufsa med resten av familjen i några dagar.


Efter min morgonpromenad blev det kontorsjobb och det blev det hela dagen. Har fakturerat och jobbat med att hitta lite olika saker till mina kunder. En vanlig dag helt enkelt. Inget spännande att rapportera med andra ord. Ikväll skall jag inta källaren under gympasalen igen. Kanske blir det pannkaksmiddag efter det. Vi får se.


Dagens inspiration:


Experimentera med färg är ju alltid roligt. Särskilt om man gör det på ett oväntat sätt. Dessa bilder har jag hittat hos Agentur Bauer och det är Lo Bjurulf som är stylist. Så himla coolt och snyggt.