Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

DIY en söndag som denna

Söndagen den 24 april


…Eller är det lördag? Eller fredag? Det går snabbt att bli veckovill, helt underbart. Tänk att den här långledigheten föll sig så bra med sommarvädret! Man kunde inte önska sig något bättre. Vi har haft en slö söndag. Eller, så slö som vi tillåter. Har ju förvisso svartbetsat utebordet två varv och Mannen har tömt all återvinning. Men förutom det och lite annat hushållsarbete så har vi slöat. Vi slapp i alla fall laga middag i kväll för den intogs hos svärmor. God trerätters serverad medan man själv satt med fötterna i högläge på balkongen. DET är avkoppling. Tack svärmor!


Nu är mina svartprickiga händer trötta och sega och vill helst bara slappa, något jag hoppas att resten av kroppen går med på. I morgon har vi en ny slappardag, helt utan något bestämt. Me like a lot!¨


Dagens inspiration:


Hittade till Anna-Lenas blogg och där fanns dessa DIY projekt som är hyfsat enkla och lagom snabba att göra. Snyggt med de halvmålade vaserna (har hör att det är nästa trend med halvmålat/halvfärdigt) samt nyckelramen till hallen på vilken man även kan skriva små meddelanden. Vi tackar för den inspirationen! (snyggt fotat också, avis eftersom jag är så dålig på det)