Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Broderade ägg

Fredagen den 22 april


Den långa fredagen har vi utnyttjat väl måste jag säga. Vi har varit i farten hela dagen och det känns i både ögon och ben nu. Dagen började med morgonpromenad/jogging. Det måste vara det perfekta sättet att starta dagen. Inte under tiden men efteråt. Hade duggregn i ryggen i morse men det var bara skönt, det svalkar bra.


Hem och duscha och äta frukost tillsammans med familjen som så sakta börjat vakna. Och vips så kom solen fram. Sköna lediga fredag. Vi begav oss till stan för att käka glass på en speciell glasskiosk men den hade inte öppnat för säsongen ännu, långnäsa på den. Då begav vi oss till Ikea för att köpa nya utestolar, passade på att käka lunch där till barnens stora förtjusning.


Väl hemma igen monterades det stolar på löpande band. Och till vår stora besvikelse så var en av stolarna helt omöjlig att montera. Fel hål på fel plats och fel fel fel. Suck och dubbelsuck. Måste åka tillbaka med den för reklamation. Ja ja, I-landsproblem.


På kvällen bjöds det på grillad kyckling med tzatziki hos familjen F, himla trevligt och himla gott. Nu är vi hemma igen och det är dags att krypa till kojs. Hoppas på en solig Påskafton i morgon  och att jag vaknar innan barnen så att jag och Mannen hinner agera Påskhare.


Dagens inspiration:


Vi målade ägg i dag, eller rättare sagt, barnen målade ägg. Lilla M målade även sin tröja, en ,del av bordet och en lite grand på golvet. Att måla påskägg är ju ganska traditionellt men att brodera dem? Hittade dessa bilder på Designsponge och tycker de var jättefina! Hoppas ni får en fin Påskafton i morgon.