Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Skinntapeter, sista skriket

Tisdagen den 22 februari


I dag fyller min kära farmor 88 år. Vilken högaktningsvärd ålder, det måste man ju säga. Hon är inte helt pigg men hon kan fortfarande skratta när jag skojar med henne. Hon bor på ålderdomshem med en massa likasinnade och när vi är där och hälsar på så känns det så dystert. Om jag blir 88 och bor på hem så skulle jag vilja att det var partaj och klackarna i taket. Karibiska temaveckor och magdans i korridorerna. Eller så har jag ändrat mig vid den åldern och har kanske lärt mig tycka om stillsamheten.  


Dagens arbete har utförts på stan, jag hade en del tyger och kuddar att se ut åt en kund. Om man höjer näsan lite ovanför vattenytan så ser man vilket underbart jobb man har. Att gå runt och hitta kuddar och gardiner, för mig är det verkligen en hobby. Eller som Confucius en gång sade: ”Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life”.


Dagens inspiration:


När jag gick runt på ROOM inne på PUB så fick jag se den här supercoola fototapeten. Det är en som en Chesterfieldsoffa som blivit fotad med sina indragna, skinnklädda knappar. Så rätt nu 2011, året som spås bli skinnets år. Tapeten heter Koziel och kostar 650 kr/ rulle och kommer från www.koziel.fr. Där man för övrigt kan hitta hur många coola trompe l´oiel tapeter som helst.  

Bilder: Maria Celin samt www.koziel.fr