Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Rullgardin med utsikt

Onsdagen den 23 februari


Tänk vad en blå himmel kan göra för hälsan. Och en liter vitaminer. Har investerat i Mivitotal nu äntligen och hoppas att det kan rycka upp mig. Också morgonpromenader. Det blir nog människa av mig med snart.


I dag har jag gjort färdigt ett inredningsförslag åt en familj här i söderort. Har hjälpt dem med hallösning, praktisk förvaring samt tips för hur man myser till det i inredningen. Nu skall jag  ta tag i en ritning för ett rum i en superfin vindsvåning, ett rum som jag skall försöka klura ut någon smart användning för. Kul!


Dagens inspiration:


Jag hittade den här fina rullgardinen på nätet i dag och tyckte om den jättemycket. Kanske inte så bra om man är ljuskänslig men visst ger den en väldigt mysig atmosfär. Gardinen är designad av Elina Aalto och de nuvarande vyerna är över Helsingfors och Tokyo. Det kommer även gardiner med vyer över Stockholm och Paris. Kolla in på www.saumadesign.net.