Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Papperstunn design

Måndagen den 28 februari


Jag har förstått att jag måste börja motionera. Dummare än så är jag inte. För att komma undan denna eviga trötthet, ut och gå. Därför piskade jag mig själv i morse och tog en morgonpromenad och vad skönt det är när man väl gör det. Så när jag var hemma igen vid 9 hade jag redan rört på mig och dagen hade inte ens börjat.


Frukost, jobb, lunch och mer jobb. Dagen har gått i ett och det har varit en vanlig dag på kontoret.


I fredags fick jag en rolig förfrågan. En kille från ett mässföretag ringde och frågade om jag ville föreläsa och stå i monter på en hemmässa i Norrköping i början av april. Simon och Tomas skulle ha gjort det men de blev dubbelbokade med USA så nu ville han att jag skulle vara med i stället. Jag skall inreda en 36 kvm stor monter samt hålla två föredrag om trender och inredning under den här helgen. Det blir en jätterolig utmaning!


Dagens inspiration:


Som inredare och designer letar man ständigt nya material och nya uttryck. Jag har funderat mycket på papper på senaste tiden. Skulle vilja göra en väggdekoration med en massa lösa papper, som post-it lappar ungefär. Så att det blir som fransar på väggen som rör sig i luftdraget. Måste bara hitta rätt uppdrag för detta projekt. Så hittade jag dessa bilder på www.marieclairemaison.com och det kändes så rätt. Fragilt, men rätt. Ett hem dekorerat med papper, spännande.