Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Mode och inredning

Fredagen den 25 februari


Då har jag farit färdigt för den här veckan.  Mötet med målaren gick bra men tyget jag skulle köpa var slut. Typiskt. Då blir det att ge sig av till stan på måndag och köpa det istället. Nu har jag några samtal att ringa och en ritning att göra, sedan är det dags att ta helg. Våra vänner från Jönköping kommer upp i helgen och vi skall äta gott, åka skridskor och dricka vin. Ungarna skall leka tills de somnar av utmattning (de har tre i samma åldrar som mina) och alla har längtat efter den här helgen.


Dagens inspiration:


Att mode och inredning går hand i hand är ingen nyhet. Det är ju ofta så att inredningsbranschen sneglar åt catwalken när det är dags att formge nyheterna så det förvånar mig inte alls att Tricia Guild, www.designersguild.com/fabric-and-wallpaper-showroom/christian-lacroix, har använt sig av modedesignern Christian Lacroix till senaste kollektionen. Blommor och djurhudar bildar en Designers Guild-kavalkad i mönster, något som är hennes signum.


Bilder från www.designersguild.com