Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Gigantisk mobil

Söndagen den 27 februari


Söndag, sköna söndag. Hade storfrukost i morse med vännerna från Jönköping. Kladdigt, turbulent och härligt. Härligt då och då i alla fall. Jag är inte av rätta virket för 10 barn eller så. Jag gillar starkt min morgon DN och minst 2 koppar te.


Efter att vi vinkat av våra vänner så gav sig Mannen och jag oss på att rensa ur vårt ena källarförråd. Det har rått total anarki där nere och man har varken kommit ut eller in. Julsakerna har legat på ett bord i källaren sedan Tjugondag Knut, av den enkla anledningen att det inte gått att stuva undan dem i det överfulla förrådet. Men jisses vad skönt det var när det ar klart. Mannen var till och med så duktig att han åkte till tippen med det vi rensat bort så nu är det ur vår värld i alla fall.


Nu sitter jag i soffan och bloggar och funderar på hur nästa vecka skall läggas upp. Blir kundbesök och hemmiljöplaneringar, som vanligt och som roligt.


Dagens inspiration:


I ett avsnitt av Byggfällan så lät jag tapetsera taket i ett barnrum. Min tanke var ju att lillkillen där skulle ha något att titta på när han ligger i sängen. Som en gigantisk mobil. Och det kan man ju säga att detta också är. Så himla fint! Vilken konstnär man när om man låter anlägga en sådan här ovanför barnsängen. Tipset fick jag hos http://ellmania.elleinterior.se/blommor-att-gora-sjalv, där du även hittar en beskrivning på hur man gör dessa blommor.