Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Färgsammanhållning

Lördagen den 26 februari


Har ju inneboende i helgen, vännerna från Jönköping är här och vi umgås för fulla muggar. Dagen har innehållit både besök på köpcentrum, skridskoåkning och tårtätning. Nu skall bastun grillas på och maten börja förberedas, snart tar vi ett glas vin och njuter av lördagskvällen.


Dagens inspiration:


Den här bilden beskriver väldigt tydligt vikten i att hålla ihop färgerna när man inreder. Man kan till och med ha olika möbler bredvid varandra och ändå få en sammanhållen känsla. Kolla in tavlorna, tyget, skorna och lampskärmen. Färgen håller dem samman. Bild från www.skonahem.se.