Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

DIY, handtryckt matta

Torsdagen den 24 februari


Inte mycket att rapportera i dag. Har varit allmänt seg efter gårdagens utekväll med ”mina” hantverkare. En mycket trevlig tradition vi har att ett par gånger per år ha personalfest tillsammans. Jag har ju inte så många arbetskamrater (läs noll) och de har inte så många kvinnliga arbetskamrater (läs noll igen) så det är uppskattat från båda håll.


Nu är det äntligen snart dags att få gå och lägga sig. I morgon är det fredag och dagen innehåller bland annat besök hos kund med målaren, inköp av gardintyg till en annan kund samt det vanliga med ritningar och planerande.


Dagens inspiration:


Det här var ju en särdeles god idé tycker jag som jag måsta prova inom kort. En vanlig tråkig bomullsmatta förvandlas till en supersnygg matta med hjälp av relieftryck. Det hela går till så att man tar en sådant där dörrmatta med krusidulligt mönster, bestryker den med färg (helst textilfärg) och sedan lägger man den helt sonika på mattan och vips, ett nytt mönster. Upprepa övningen tills hela mattan är tryckt. Kanonsnyggt! Idén hittade jag på www.apartmenttheraphy.com