Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Vårens färger

Torsdagen den 27 januari


Den blå himlen ger mig hopp. Fy vad jag är trött på snö och vinter. Inte ensam, I guess. Men jag är inte dummare än att jag förstår, det är lång väg kvar, mycket lång. De säger att de här veckorna mellan jul och sportlov är de tuffaste på året. Becksvart, kallt och otröstligt deprimerande. Det är ju nu man skall ha en Thailandsresa inbokad, så att halva februari bara kanar iväg på en halva-priset-drink i poolen. Men inte i år. Tyvärr.


Men som sagt solen är fett välkommen hit, behöver inte skämmas för att visa upp sig med strålar och allt. Vi står här med ansiktena uppvända och väntar på mer, mer, mer.


I dag har jag varit på en inredningskonsultation i Enebyberg. Trevligt möte med ett trevligt par. Trevligt område, även i snöbrask.


Lunchen är intagen och nu väntar offertskrivning och ritningar, en del mailande och kanske ett och annat twitter. Ja jag vet, jag föll. Sent såklart men sådan är jag. Får väl se hur länge man orkar twideritta. @mmcelin, om du vill följa.


Dagens inspiration:


Många blir, med vårens första strålar, sugna på att göra om hemma. Ut med det gamla och in med det krispiga och nya. Och många är nyheterna för våren och trendkännarna och allt det där som hör en nydanande tid till. I senaste numret av Sköna Hem kunde vi läsa om de nya vårfärgerna. Och inte helt överraskande är de gula och gröna. Men även lila fick följa med, som ju annars förknippas starkt med hösten. Jag tror i alla fall att gult kommer stort i vår och övriga året också. Gult är en uppstickare och med den som accent kan man lätt skapa en attitydsfull inredning.


Bilder från: http://www.skonahem.com/inredning/vaggar/valj-ratt-farg-i-var/