Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Underbar lampa

Lördagen den 29 januari


Jag har äntligen tagit reda på hur man använder Iphonen som mobilt bredband. Jag är inte alltid snabb, mitt mobila bredband genom Tele 2 sade jag upp i oktober förra året och sedan dess har jag lånat Mannens. Men nu funkar det! Helt överraskande för jag hade inte förväntat mig det trots noggranna beskrivningar från en mycket trevlig Telenoranställd.


I övrigt saknar jag en lille R som växer så det knakar. Nästa gång jag ser honom kanske jag inte ens känner igen honom! Över en vecka sedan nu och det känns. Nästa vecka skall jag träffa honom oberoende av arbetstryck.


Dagens inspiration:


Jag letar ofta efter taklampor i mitt yrke. Snygga armaturer är inte helt enkelt att hitta, det har blivit lättare och lättare med åren men det är nästan en av de största utmaningarna jag har i mitt jobb. Men den här är ju så sanslöst vacker att man bara vill ha den här och nu. Den är designad av Lindsey Adelman, www.lindseyadelman.com. Tipset fick jag genom http://levaleende.blogg.se.