Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Rostig skjutdörr

Söndagen den 30 januari


Just hemkomna från Småland. Vi har firat jul i helgen. Ja, jag vet det låter lite konstigt men eftersom vi inte träffade mina föräldrar i jul så var det här en alternativ jul. Dock ingen julmat eller julmusik, mest sällskap och julklappar. Barnen tyckte ju att det var en härlig helg eftersom den bjöd på presenter. Och bullar. Lilla M är helt besatt av mormors hembakade bullar. Jag vet inte hur många hon klämde i helgen men det var fler än rekommenderat i alla fall.


Men vad skönt det är att komma hem. Nu har vi bastat, barnen sover och Mannen och jag sitter i soffan med varsin dator i knäet. Jag gillar söndagar. Imorgon är det måndag och det gillar jag också. Jag är så glad att jag älskar mitt jobb. Och glad så länge jag känner så.


Dagens inspiration:


Visst var den här skjutdörren underbar. Hade en sådan tanke hos en kund för ett par år sedan men den blev aldrig av. Gillar speciellt fästena i vilken dörren hänger, underbara. Bilden hittade jag på www.marieclairemaison.com.