Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Påminner om vintage

Måndagen den 31 januari


Men att jag aldrig kan få vara förkylningsfri mer än en månad i taget. Jag skall gå och köpa en flaska Mivitotal så snart jag kommer ner på stan, vilket är imorgon. Antar att jag behöver lite vitamintillskott eftersom jag är så lättsmittad.


Hade en kontorsdag i dag vilket var tur eftersom jag inte ens kom ur sängen i morse. Seg som kolatopping. Men ändå fick jag lite gjort när jag väl rullat ur sängen, ett par ritningar och några mail. Så himla synd att tvingas vara inne en sådan här vacker dag. Ursprungsplanen innefattade en långpromenad i solen men icke.


Nu har stora M och Mannen åkt till simhoppet och jag och lilla M går och dräller här hemma. Känner mest för att dra duntäcket över huvudet men det är några timmar kvar innan det kan ske. En ljus 40 som skall hängas och annat härligt som hör vardagen till. Men ändå: egen härd, guld värd.


Dagens inspiration:


Jag är ofta inne på www.threepotatofourshop.com och kollar efter coola och annorlunda saker. Både till mig själv och till mina kunder. Och ibland bara för ren inspiration. Där kan man hitta det där lilla extra som förhöjer en inredning. Särskilt kan jag tänka mig att det är ett superbra ställe att köpa från om man har en butik som man vill inreda extra speciellt. Här är några saker jag plockat ut som faller mig i smaken.


Ett fint gammal träskåp:Eller dessa fina filtarna från 20-talet:
Kolla in den här fina mässingshönan: