Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Oddbirds inspirerar mig

Fredagen den 28 januari


Så var det då fredag igen. Himla härligt och mysigt. Skall strax gå och hämta de små. Det var gosedjurets dag på stora M:s skola i dag och jag räknar med en full rapport om vilka gosedjur som tillhörde vilka kompisar.


Har jobbat på kontoret i dag och känner för första gången på 6 månader att jag är i fas med mitt jobb! Vilken underbar känsla. Skall bara försöka hålla det på den nivån.


Dagens inspiration:


Ja, just inspiration var det ju bara en monter på hela Formex som gav mig och det var Odd Birds, www.oddbirds.nu. Jag älskar deras koncept, kreativa människor som gör kreativa saker av både gamla och nya saker. Härligt kreativa känns de och himla trevliga att prata med. Det blir dagens hiss käner jag. Kolla in deras hemsida och alla deras fin-fina produkter. Jag skulle kunna tänka mig samtliga av deras kuddar till min soffa!
Bilder från www.oddbirds.nu