Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Linas matkasse vs spagetti

Onsdagen den 26 januari


Men vad trött man kan bli av två glas vin. Det märks att man inte är 20 längre. Men vi hade en väldigt trevlig kväll i går, Älvsjö-fruarna. Lycko mig som har så fina vänner på armlängds avstånd.


Dagen har spenderats på stan. Hade ett lunchmöte mitt på dagen och runt omkring det så var det shopping som gällde. Jag har ju ett härligt jobb som går ut på att shoppa! Bra för den egna plånboken är det också, shoppinglusten tas liksom ut på andras shopping och mina pengar fylls på istället.


Nu skall jag strax gå och hämta barnen. Det blir dubblering av barn i kväll för jag har lovat att ta med några polare hem. En från lilla M:s dagis och en från stora M:s skola. Och det har beställts spagetti med köttfärssås av den stora kompisen för hon får bara äta Linas matkasse hemma och det tycker hon är så ÄCKLIGT!


Dagens inspiration:


Jag var bland annat och shoppade på H&M Homes inredningsbutik på Drottninggatan. Den butiken är lite inkognito och om man inte vet att den ligger där så går man väldigt lätt förbi. Deras sortiment är lite spretigt, de har en massa olika stilar. Liksom deras klädkollektioner så satsar de på att attrahera så många som möjligt. Men jag hittade några saker som var fina, särskilt deras etno chic-kollektion med Missoni-liknande mönster fast i svartvitt.Bilder från www.hm.com