Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Snyggt i hyllan

Tisdagen den 28 december


Så vitt läkaren kunde höra i sitt stetoskop så hade jag inte någon lunginflammation. –” Svårt att avgöra genom att lyssna”, sa han. Jaha? Men hur brukar läkare göra då? Chansa? Suck. Varför skall det vara så svårt att hitta en bra läkare. Eller är det så här läkare är? Jag fick i alla fall med mig tre recept därifrån. En slemlösande hostmedicin, en hostdämpande hostmedicin med morfin och en antibiotika, IFALL det är lunginflammation. Det är något jag själv skall avgöra om ett par dagar. Om jag inte är bättre med de två hostmedicinerna till torsdag så skall jag påbörja en antibiotikakur. Positivt är ju att jag slipper gå tillbaka till läkaren om jag inte är bättre. Negativt är väl att jag inte är utbildad att avgöra om jag skall sätta in en kur eller ej. Men det är väl som det mesta nu för tiden, gör det själv. Knappval ni vet. Summa summarum får jag väl säga att det gick bra. Tog stygnen på ryggen också (multisjuk va) och de hade borrat sig in gott i skinnet så hon fick dra lite. Men har man fött två barn så finns det få smärtor som kan tävla med det(Eller legat i lumpen såklart killar).


Jag tar det fortsatt lugnt och försöker kurera mig så gott det går när man är slav åt två hemmavarnade barn. Ja, jag vet att det är jag som skapat deras monströsa beteende men det är så dags att upptäcka nu. Mina älskade hjärtan sover nu ( i alla fall lilla M) och Mannen och jag sitter i soffan med varsin dator i knäet. Jag sitter och klurar på bordsplaceringen till nyår, kul.


Dagens inspiration:


Men visst var det här ett kanonsätt att göra bokhyllan ursnygg. Inte så himla lätt att hitta rätt titel kanske men vem bryr sig om det praktiska så länge det är estetiskt.. Fast faktiskt så råkar jag gilla att det är en massa färger i bokhyllan, det ger hemmet en bohemisk känsla. Men i vissa miljöer passar det inte med multikulörer så då kan det är vara en bra grej.Tipset fick jag hos Elisabeth på Anyhow. Hon har en blogg som heter Lev livet leende, http://levaleende.blogg.se, vilket för övrigt är en härlig uppmaning. Konvoluten hittar ni på www.bookcityjackets.com.