Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Juldagshäng

Lördagen den 25 december

Hoppas att ni har haft en lika skön hängdag som vi. Vi har verkligen inte gjort någonting värt att anteckna sedan syrran med familj lämnade byggnaden. Och jisses vad skönt det var. Tyvärr så fick lilla M feber i dag, vilket i och för sig var ganska väntat. Vi var glada att hon inte var sjuk på julafton i år i alla fall ( det var hon ju förra året). Jag är väl inte så vidare pigg heller med min hosta som sitter i lungorna och inte vill sluta. Man blir ganska trött av att aldrig djupandas. Men vi håller oss inne och kurerar oss så gott det går. Ha en skön Annandag Jul och lova att inte göra något ansträngande!


Bild från http://emmas.blogg.se