Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Danskt snyggt hem

Måndagen den 27 december


I dag har jag beställt en läkartid. Jag skulle ändå ta bort mina stygn på ryggen och då passade jag på att boka en läkare att lyssna på mina lungor. Bättre att ta det säkra före det osäkra helt enkelt. Kanske kan man få någon supereffektiv hostmedicin som gör livet lite enklare. Imorgon eftermiddag blir det farbror doktorn.


Mannen min jobbade i dag så jag och brudarna hade hemmahäng. Inte utanför dörren på hela dagen. Det sätter sina spår. Barnen klättrade på väggarna vid 16 tiden och jag fick avvärja ett par slagsmål. Annars har dagen gått i ett. Jag är ingen bra mamma, går runt och kippar efter andan och försöker se glad ut fast jag bara vill sova.


Jag hostar mig vidare genom veckan och håller mina tummar att jag är bra tills på fredag. Please!


Dagens inspiration:


Jag är ju ledig nu några dagar över julen och då gäller det att tanka inspiration till nästa år och nästa års utmaningar. Har några kunder inbokade redan och jag känner att det skall bli superkul att köra i gång 2011 med en massa nya idéer och tankar kring inredning. På siten http://fromscandinaviawithlove.tumblr.com kan man hitta mycket inspiration när det gäller hemmiljöer. Det märks att det är träet som regerar, och alla bokstäver och planscher med kloka ord. Personligen är jag lite trött på det men det är ju för att jag är så skadad. Man ser ju trenderna innan de kommer och landar. Det innebär ju att man hinner tröttna innan de blir folkliga, tyvärr. Men visst är den här miljön snygg! Bilderna är från danska firman Hey Home, www.heyhome.dk.